LEVERTIJD EN

VERZENDING

Levertijd & verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Onze artikelen zijn vrijwel altijd gepersonaliseerd en de levertijd wordt aan u doorgegeven voordat de order geplaatst wordt. Zijn de artikelen standaard in de webshop, dan is de levertijd maximaal 5 werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat dan een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. De verzendkosten worden duidelijk bij de bestelling aangegeven en zijn afhankelijk van het aantal gekochte producten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DPD of DHL, afhankelijk van locatie en pakket afmeting. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.